http://debaser.se/kalender/19183/ Debaser Strand 2017-05-01 2017-05-01
Klubb
Inställt
Cameron Avery
Mån 1 MajStrand, stora scenen

Cameron Avery

Mån 1 Maj 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Cameron Avery

INSTÄLLT!

Due to personal commitments back home in Australia, I have had to cut my European tour short. There will be an announcement regarding rescheduled shows shortly. All tickets purchased can be returned to point of purchase for a full refund. 

Nu är stunden kommen för Avery att på allvar kliva fram ur kulisserna och träda fram i rampljuset – i mars släpper han nämligen sitt debutalbum under eget namn ”Ripe Dreams, Pipe Dreams”. Nyligen släpptes en försmak på vad som komma skall i form av den lyxigt producerade balladen ”Wasted on Fidelity”. Nu står det även klart att Cameron Avery kommer till Sverige för första gången som soloartist – den 1a maj står han på Debaser Strands scen.

Cameron Avery har varit inblandad i ett dussintal olika musikaliska projekt, men fram tills nu har han inte gett ut något på egen hand. I den musik han skapar själv kanaliserar Avery den tidlöshet som går att återfinna hos sångare som Dean Martin och Frank Sinatra, samtidigt som han förvandlar den till något alldeles eget. Med lyxiga arrangemang, klassiska melodier och Averys rökiga barytonstämma är ”Ripe Dreams, Pipe Dreams” en blandad kompott av gammalt och modernt. Precis den solodebut man kan förvänta sig av en artist som kan spela i stort sett allt, och har turnerat världen med några av nutidens absolut största band. Sina meriter med Tame Impala, Pond och The Last Shadow Puppets till trots så är det när Avery får göra precis det han vill som han känner sig mest hemma – och det är precis just nu. 

”Ripe Dreams, Pipe Dreams” landar den 10 mars, två månader senare ser vi Cameron Avery på Debaser Strand för sin första spelning i Sverige. Räkna med en spelning fullmatad med välskriven och retroinfluerad pop, framförd av en av de mest erfarna debutanterna som någonsin stått på en svensk scen. 

Konserter

Visa alla evenemang