http://debaser.se/kalender/19210/ Debaser Strand 2017-02-18 2017-02-18
Klubb
Datumet har passerat
Klubb: VHS Vision II
Lör 18 FebStrand, bar brooklyn

Klubb: VHS Vision II

Lör 18 Feb 18-03
strand, bar brooklyn 20 år

Klubb: VHS Vision II

Efter en bejublad succé på premiären i november så har det nu blivit 1985 och vi är tillbaka. Dags för upplaga nummer två av den retrodoftande klubben VHS Vision. Klubben som hyllar allas vårt favoritformat VHS och genren Synthwave. Denna gång har vi med oss fler retrokonsoler, mer tjock-TV, mer projektioner, mer visuals, mer VHS, mer av allt! Förutom detta så kommer vi gästas av den fantastiska duon Shyguys som kommer att spela live. Jonas Pihlgren från Synthwave-labeln Rad Rush Records spinner vinyl. DJ Pilgrim gästar också DJ-båset. 

The past is now. Fly framtiden i en Lamborghini Jalpa. Natten är ung. Du med. Tonight we’re gonna party like it's Miami 1985.

VHS VISION¨
Hjärnorna bakom klubben VHS Vision är Josef Hermansson och Philip Sterner. De två har på varsitt håll arrangerat klubbar och fester så länge de kan minnas. Men de bestämde sig för att slå sina retroälskande hjärnor ihop när de träffades på ett konvent för tidsmaskiner i Miami. På planet på vägen hem till Sverige diskuterade de två hur det skulle få fram den rätta grafiska profilen för klubben. Likt ett gott omen tittade den före detta Concorde-piloten Lars Wahlman fram mellan två säten och ”Jag gör det.” 

SHYGUYS
Var denna duo fått sitt namn från behöver vi förhoppningsvis inte förklara. De har sedan 2013 producerat grym musik och samarbetat med bland annat synthwave-geniet Robert Parker. Ett helt nytt album är på gång och de kommer spela en hel del nytt material så denna spelning får ni verkligen inte missa. 

JONAS PIHLGREN
Jonas Pihlgren startade och driver den svenska synthwave-labeln Rad Rush Records som gett ut vinyl med artister som Dynatron, Waveshaper, Sellorekt/LA Dreams, Robert Parker, Starforce m.fl. Han kommer bjuda er på 90 minuter vinylsnurrande! 

DJ PILGRIM
Dj Pilgrim har sedan 3D-rutnätets begynnelse vandrat vår jord och andra planeter för att hitta den bästa Synthwaven som finns. Denna afton spelar han upp några av sina fynd.

Konserter

Visa alla evenemang