http://debaser.se/kalender/19229/ Debaser Strand 2017-02-22 2017-02-22
Klubb
Slutsålt
Milky Chance | Témé Tan
Ons 22 FebStrand, stora scenen

Milky Chance | Témé Tan

Ons 22 Feb 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
folk electronic reggae

Milky Chance | Témé Tan

Sverigebesök har det hittills inte varit gott om, och vi är därför extra glada att välkomna Milky Chance till oss för en spelning på Debaser Strand

Succéhistorien som stavas Milky Chance började med en låt: den virala monsterhiten ”Stolen Dance”. Genom att blanda folk, electronica, reggae och en rad andra genrer kom gruppen med något nytt – ett sound som många letat efter men inte riktigt hittat. Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet ”Sadnecessary” etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. 

Milky Chance bildades i staden Kassel i Tyskland efter att det jazzband som två av medlemmarna tidigare varit med i upplöstes. Clemens Rehbein och Philipp Dausch fortsatte att samarbeta, men nu med nya intryck och influenser som grund. Efter en tids slit la duon upp låten ”Stolen Dance” på YouTube, vilken genast blev en oväntad viral hit som genererade miljoner av streams. Trots att det aldrig var planen var Milky Chance nu ett av internets mest hajpade band – tack vare en endaste låt. Hajpen följdes sedan upp av debutalbumet ”Sadnecessary” som utnämndes till Album of the Week av välrenommerade tidningen Spin och gjorde bandet till en världsangelägenhet. Sedan debutalbumet har gruppen varvat utsålda klubbspelningar med gigantiska festivalspelningar, och blivit en trio för att utöka ljudbilderna ytterligare. 

Med en salig blandning influenser, en unik live-setup och flera globala hits i bagaget kommer Milky Chance äntligen till Sverige för första gången sedan sommaren 2015. 

Konserter

Visa alla evenemang