http://debaser.se/kalender/19234/ Debaser Strand 2017-03-23 2017-03-23
Klubb
JULY TALK
Tor 23 MarStrand, bar brooklyn

JULY TALK

KÖP BILJETT150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tor 23 Mar strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

JULY TALK

I oktober 2012 firade det kanadensiska bandet July Talk releasen av sitt självbetitlade debutalbum framför några hundra fans intryckta i de klaustrofobiska lokalerna med lågt i tak på Torontos legendariska Horseshoe Tavern. Tre år och ungefär 20 turnéer senare spelade de på Ontarios WayHome Festival inför tiotusentals extatiska själar som vrålade med i deras låtar. Visst, en hel del hade förändrats under tiden; deras debutskiva hade gått varm på radion, gjort sig förtjänt av en guldskiva i Kanada och en Juno Award för årets alternativa album. Men en fundamental prägel av July Talks framträdanden förblev oförändrad – den pulshöjande styrkan i deras konfronterande, sensuella rock'n'roll.

Om uppföljaren ”Touch”, som släpptes i september 2016, säger bandet: ”Vi alla behöver mänsklig beröring. Det är en påminnelse om att inget Snapchatfilter är ett substitut för en intim konversation, ingen emoji ger samma värme som en omfamning och ingen konsert på Youtube kan ingjuta den spännande känslan man får att crowdsurfa.”

Oavsett om du upplever July Talk i en sunkig källarlokal eller på den största festivalen får dem dig att känna dig som en del av ett hemligt sällskap – en publik av enade själar med en önskan att fly undan vardagen och uppleva något verkligt – ett naturligt, brutalt botemedel för vårt sinnesbedövande smartphoneberoende.

Konserter

Visa alla evenemang