http://debaser.se/kalender/19249/ Debaser Strand 2017-02-23 2017-02-23
Klubb
Datumet har passerat
Coco Transistor presenterar stolt: HAMPUS CARLSSON + FILIP LUNDGREN
Tor 23 FebStrand, bar brooklyn

Coco Transistor presenterar stolt: HAMPUS CARLSSON + FILIP LUNDGREN

Tor 23 Feb 18-01 strand, bar brooklyn 20 år

Coco Transistor presenterar stolt: HAMPUS CARLSSON + FILIP LUNDGREN

Hampus Carlsson har släppt 5 singlar varav 3 av dom spelats regelbundet på radio, debutsingeln Sommarplågor har precis nått 2 miljoner streams på spotify och i vår väntar nya släpp. Efter en sommarturné som nådde festivaler och klubbar i landets alla delar och en 24 timmars nonstoppturné i december för musikhjälpen som innehöll ett världsrekord är Hampus Carlsson tillbaka och nu aktuell med två singlar, en Ep och en vinterturné.

Den 3 februari släpps singeln Jag vill dö, en klubbig låt om att saker förändras. Med Jesper Welander som producent (Ken Ring, Medina) och en 360-video till blir det lika delar eufori och melankoli. Den 17 februari kommer uppföljaren Du gör mig hel, en nervig låt om att vara halv, hel och i tusen bitar (producerad i Roasting House av Viktor Brodin och Martin Heneby) och den 3 mars kommer EP:n Refuserad. Ett lekfullt resultat där låtarna är producerade och skrivna med 3 olika team i Malmö och Stocholm.

Filip Lundgrens musik har beskrivits som "skimrande norrlands-indie med karg inramning, men med välkomnande melodier". Under våren 2017 släpper Filip Lundgren nytt material, som han och bandet premiärspelar på Bar Brooklyn den 23 februari. Med hjälp av fullt ös från första till sista tonen kommer de värkande, ärliga texterna bäras fram under ett energiskt liveframträdande.

Konserter

Visa alla evenemang