http://debaser.se/kalender/19270/ Debaser Strand 2017-05-20 2017-05-20
Klubb
Datumet har passerat
Klubb: VHS Vision III
Lör 20 MajStrand, bar brooklyn

Klubb: VHS Vision III

Lör 20 Maj 17-03
Irving Force på scen ca kl 21.00
strand, bar brooklyn 20 år

Klubb: VHS Vision III

Efter två bejublade succékvällar på Bar Brooklyn är vi nu tillbaka med tredje upplagan av den retrodoftande klubben VHS Vision. Klubben som hyllar allas vårt favoritformat VHS, Synthwave och retrokultur i stort! Vi har med oss flera retrokonsoler, massa tjock-TV, projektioner, visuals och hundratals VHS-kasetter! Förutom detta så gästas vi av stenhårda synthwave-akten Irving Force som kommer att spela live. Efter denna afton tar vi sommarlov och är tillbaka i september igen så räkna med en livad säsongsavslutning! 

The past is now. Fly framtiden i en Lamborghini Alpine. Natten är ung. Du med. Tonight we’re gonna party like it's Miami 1985.
VHS VISIONHjärnorna bakom klubben VHS Vision är Josef Hermansson och Philip Sterner. De två har på varsitt håll arrangerat klubbar och fester så länge de kan minnas. Men de bestämde sig för att slå sina retroälskande hjärnor ihop när de träffades på ett konvent för tidsmaskiner i Miami. På planet på vägen hem till Sverige diskuterade de två hur det skulle få fram den rätta grafiska profilen för klubben. Likt ett gott omen tittade den före detta Concorde-piloten Lars Wahlman fram mellan två säten och ”Jag gör det.” 

IRVING FORCE"Retro-futuristic electronic music with a dash of metal." Så beskriver Irving Force själv sin musik och vi kan inte annat än att hålla med! Stenhård synthwave från Stockholm som måste upplevas för att riktigt förstå. Tunga riff blandat med våra favoritsynthar från 80-talet. 

+ ett stort tack till Nostalgibutiken som gör att vi kan erbjuda en rad olika spel och konsoler på vår klubb!

Konserter

Visa alla evenemang