http://debaser.se/kalender/19304/ Debaser Strand 2017-03-30 2017-03-30
Klubb
Datumet har passerat
Coco Transistor presenterar: GUSTAFS DAGAR + STEVE BUSCEMI'S DREAMY EYES
Tor 30 MarStrand, bar brooklyn

Coco Transistor presenterar: GUSTAFS DAGAR + STEVE BUSCEMI'S DREAMY EYES

Tor 30 Mar 18-03 strand, bar brooklyn 18 år

Coco Transistor presenterar: GUSTAFS DAGAR + STEVE BUSCEMI'S DREAMY EYES

GUSTAFS DAGAR
Gustafs Dagar bildades under 2015 och släppte sin debutskiva helt i egen regi för ett drygt år sedan. Texterna är bakåtlutat reflekterande men musiken obestridligt dansant. De avnjuts bäst live när de fläskar på med blås, körer och så många gitarrer att det nästan är löjligt.

STEVE BUSCEMI'S DREAMY EYES
Bakom det något märkliga namnet Steve Buscemi’s Dreamy Eyes finns ett av de mest lovande nya banden på Stockholms växande indiescen. Bandets två första singlar, ‘Desire’ och ‘Call Out’, släpptes tidigt förra året och har streamats över 100 000 gånger på Spotify. 

I februari återvände man med den efterlängtade singeln ‘Closer’ som har uppmärksammats i såväl Sverige av Festivalrykten, HYMN, Popmani, GAFFA som internationellt via DIY Magazine, The Revue och brittiska radiostationer som Amazing Radio samt av Spotifys egna Fresh Finds-spellista. Tunga basgångar, drömmiga synthar, utstickande riff och fängslande trummor gör att Closer utmärker sig som det Festivalrykten beskriver som “en dansvänlig indiehit av högsta kaliber”. På låten gästas man dessutom av Matilda Wiezell, sångare i Rama Lama Records-kollegorna Melby. 

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes är ett band på uppgång och med sin dynamiska indiepop är man ett energiskt namn att räkna med live. Closer var bara början för kvartettens 2017 och ytterligare en ny singel är att vänta redan i mars! 

DJ: Choco Canel (Sandra Bergman) och Rama Lama Records.

Konserter

Visa alla evenemang