http://debaser.se/kalender/19387/ Debaser Strand 2017-05-17 2017-05-17
Klubb
Aoife O'Donovan
Ons 17 MajStrand, bar brooklyn

Aoife O'Donovan

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Ons 17 Maj 18-01 strand, bar brooklyn 19 år (13 i målsmans sällskap)

Aoife O'Donovan

Som sångerska i gruppen Crooked Still hade hon rönt stora framgångar med 2010-års fantastiska album ”Some Strange Country”. Men som soloartist var det en helt ny sida av artisteriet som visades upp

Då den amerikanska singer/songwritern Aoife O’Donovan 2013 solodebuterade med albumet ”Fossils” var det till ljudet av ovationer från bland andra The New York Times, Rolling Stone och The Guardian, som utsåg Aoife till ”next Americana celebrity”.

Nu var Aoife O’Donovan i och för sig redan ett aktat namn på americanascenen. Som sångerska i gruppen Crooked Still hade hon rönt stora framgångar med 2010-års fantastiska album ”Some Strange Country”. Men som soloartist var det en helt ny sida av artisteriet som visades upp.

2016 släppte Aoife O’Donovan den efterlängtade uppföljaren ”In The Magic Hour”, varifrån ”Porch Light” och ”Stanley Park” blivit två givna favoriter för fans av hudnära, välkomponerad americana.  

Konserter

Visa alla evenemang