http://debaser.se/kalender/19524/ Debaser Strand 2017-08-03 2017-08-03
Klubb
Datumet har passerat
Underklädesfesten
Tor 3 AugStrand, stora scenen

Underklädesfesten

Tor 3 Aug 21-03 strand, stora scenen 18 år

Underklädesfesten

Underklädesfesten har blivit legendarisk. Den äger rum endast en gång om året, under Pride-torsdagen och lockar till sig besökare från hela Sverige och Europa. Tillställningen har blivit ett av årets mest omtalade, älskade och efterlängtade happenings där alla sorters sexualiteter, könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket i bara trosor och kalsonger. 

Underklädesfestens arrangör Petter Wallenberg berättar:

“Alla som kommer till Underklädesfesten för första gången säger att de minsann inte kommer våga ta av sig något, sen dröjer det två minuter så slänger de av sig kläderna och dansar tills svetten rinner. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har. Det finns en glädje här som du inte hittar nån annanstans. Inga kläder= ingen attityd. Peace and love. Det är viktigt i dessa tider. Nu blir vi återigen glada grottmänniskor som dansar halvnakna i grottan!"

Förutom Wallenberg och flera av den svenska queersceenens mest tongivande DJ’s får vi i år internationellt storbesök i dj-båset av Jwl B från de legendariska amerikanska lesbiska rapparna Yo Majesty och Silverhook från Londons hypade gayklubb Beefmince. 

Underklädesfesten äger rum torsdagen 3:e augusti under Pride 2017 och  flyttar i år till magiska stranden vid Hornstull och intar hela Debaser Strand med två dansgolv och öppet till 03. 

DJ’s:
Petter Wallenberg (House of Wallenberg)
Jwl B från Yo Majesty (USA)
Silverhook (Beefmince, London)
SlipMats (Side Track)
Pianotransan & Co (Mums Mums)
Lucky Slut Bonita (Mums Mums)
Anton Palm

Konserter

Visa alla evenemang