http://debaser.se/kalender/19534/ Debaser Strand 2017-12-02 2017-12-02
Klubb
Datumet har passerat
Wolf Parade | Frigs
Lör 2 DecStrand, stora scenen

Wolf Parade | Frigs

Lör 2 Dec 19-03
Live kl 21:30
strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Wolf Parade | Frigs

Kanada och indierock har alltid gått hand i hand, och en av landets allra finaste exporter på det området stavas Wolf Parade.

Med euforisk indierock som främsta signum har bandet släppt ett antal numera kultförklarade album, som alla hjälpt till att ge bandet en särposition i indiesfären. Efter en längre paus återvände gruppen förra året med en serie livespelningar samt ett löfte om ny musik. Den 6 oktober släpper Wolf Parade sitt första album på sju år – “Cry Cry Cry” – och strax därefter kan vi nu meddela att de kommer till Sverige för en spelning på Debaser Strand i Stockholm den 2 december. Nya singeln “Valley Boy” är ett dunderstarkt exempel på vad vi har att vänta – biljettsläpp onsdag 26 juli klockan 16:00!

Wolf Parade leds av Spencer Krug och Dan Boeckner – två herrar vars meritlista sträcker sig långt bortom Wolf Parade. Med det sagt så är det fortfarande när de slagit sina kloka huvuden ihop som deras skapelser har blivit som allra bäst. På album som “Apologies to the Queen Mary” och “At Mount Zoomer” definierade man hur den experimentella indierocken skulle låta under 00-talet, och etablerade samtidigt Wolf Parade som en av genrens mest omtalade akter. Efter en tids frånvaro landade förra året en EP, och i oktober släpps alltså bandets första nya fullängdare på sju år. Räkna med att klassikerstämpeln dyker upp inom kort efter släppet – med Wolf Parade går saker och ting nämligen sällan snett.  

Konserter

Visa alla evenemang