http://debaser.se/kalender/19561/ Debaser Strand 2017-11-07 2017-11-07
Klubb
Datumet har passerat
Kevin Morby | Jess Williamson
Tis 7 NovStrand, stora scenen

Kevin Morby | Jess Williamson

Tis 7 Nov 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
singer-songwriter folk rock indie rock

Kevin Morby | Jess Williamson

Kevin Morby har besökt Sverige många gånger förr, och varje gång han återvänder känns det som att han har förfinat sin låtskatt ytterligare.

Den numera L.A.-baserade singer/songwritern Kevin Morby har på senare år etablerat sig som en artist och låtskrivare utav rang. Efter att tidigare varit inblandad i både Woods och The Babies testade Morby för fyra år sedan vingarna på egen hand och bjöd på det hyllade soloalbumet ”Harlem River”. Sedan dess har vi fått ta del av ytterligare två giv fullproppade med högkvalitativ och retroinfluerad indiefolk, och i juni kommer ett till i form av ”City Music” – hans kanske mest ambitiösa album hittills. Nu står det klart att vi även har två Morbyianska spelningar att se fram emot i höst 

Kevin Morby har besökt Sverige många gånger förr, och varje gång han återvänder känns det som att han har förfinat sin låtskatt ytterligare. Hans senaste album ”Singing Saw” utnämndes som Best New Music av Pitchfork, och av de singlar som han hittills delat med sig att döma av luktar det succé även om det nya materialet. Själv har han beskrivit det som ett mixtape, en feberdröm och ett kärleksbrev dedikerat till alla städer som aldrig lämnar sinnet. Likt städerna som aldrig lämnar Kevin kommer ”City Music” med största sannolikhet bita sig fast och aldrig lämna lyssnarens sinne – Kevin Morbys musik brukar ha den effekten på folk. 

Konserter

Visa alla evenemang