http://debaser.se/kalender/19567/ Debaser Strand 2018-03-18 2018-03-18
Klubb
Slutsålt
Tom Misch
Sön 18 MarStrand, stora scenen

Tom Misch

Sön 18 Mar 18:30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Tom Misch

Med ena foten i jazzstudier och den andra i hiphop och disco har denna beatmakare och artist länge förfinat och utvecklat sitt skapande till beundransvärda höjder.

Få artister har ett lika utarbetat, eget sound som Tom Misch. Med ena foten i jazzstudier och den andra i hiphop och disco har denna beatmakare och artist länge förfinat och utvecklat sitt skapande till beundransvärda höjder. Nästa år landar Mischs efterlängtade debutalbum Geography, men redan nu har vi fått oss ett par rejäla käftsmällar, bland annat i form av singeln South of the River – en hommage till Södra London där han lever och verkar. Med samarbeten med artister som Loyle Carner, Zak Abel och Jordan Rakei i bagaget har Mischs fanbas fullkomligt exploderat, och med debutalbumet Geography för dörren står han inför ett stort genombrott. 

Tom Mischs plan var aldrig att bli störst när han vid 16 års ålder började ladda upp beats på SoundCloud. Istället har han sett sin fanbas växa organiskt, och bli lite större för varje musikalisk pärla han har gett ut. Förra året släppte Misch EP:n Reverie som med sina fyra spår gjorde stora avtryck på indiescenen, och samtidigt höjde förväntningarna bra många steg inför det kommande debutalbumet.

6 april släpper Tom Misch sitt efterlängtade debutalbum Geography, och med nya singeln Movie i lurarna kan vi glatt konstatera att alla förväntningar är uppfyllda. När han inte befinner sig i studion står Misch på scen, och hans spelningar har en tendens att sälja ut snabbt – förra året gjorde han till exempel utsålda turnéer i Nordamerika, Storbritannien och Europa. Det här är en av samtidens mest spännande artister!