http://debaser.se/kalender/19571/ Debaser Strand 2018-02-01 2018-02-01
Klubb
Datumet har passerat
Honningbarna | Cocaine Piss
Tor 1 FebStrand, stora scenen

Honningbarna | Cocaine Piss

Tor 1 Feb 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
punk

Honningbarna | Cocaine Piss

Grannlandets ösigaste punkband Honningbarna släpper nya albumet Voldelig Lyd och kommer till Sverige och Debaser

Grannlandets ösigaste punkband Honningbarna släpper nya albumet Voldelig Lyd och kommer till Sverige för två spelningar! Den 1 februari tar de sin kravallpunk till Debaser Strand i Stockholm och dagen därpå, den 2 februari kör de över allt och alla på Sticky Fingers i Göteborg. Dessutom har de inga mindre än belgiska Cocaine Piss med sig!

Det är meningslöst att bränna ner skiten om man inte har någon att göra det tillsammans med, om man inte gör det av välgörenhet. Utöver ett band, är norska Honningbarna en klan för alla som känner sig främmande i vår värld. Och för de som bara är uttråkade till döds. 

Voldelig lyd är bandets femte platta och syftar till att vända den hopplösa aggression, den som ger en lust att kasta sig utför stupet, mot de som verkligen förtjänar det. Och det är inte snack om förvirrade vita småpojkar med fascistiska tendenser. Nej, Norges bästa liveband har en större agenda än så. 

Belgien har en bubblande noise punk-scen och Cocaine Piss är i förgrunden. Bandet har krossat på scen under några år, och har nu tagit ytterligare ett steg med debutplattan The Dancer. Frontad av Aurélie Poppins är denna kvartett något av det bästa Belgien har att bjuda på; enkelt, snabbt, effektivt, aggressivt men älskvärt, och med en manisk liveshow som får dig att häpna.

Det kommer att bli två intensiva kvällar, se till att infinna dig!

Konserter

Visa alla evenemang