http://debaser.se/kalender/19599/ Debaser Strand 2017-10-11 2017-10-11
Klubb
Datumet har passerat
Dotan (NL) | Freya Ridings
Ons 11 OktStrand, bar brooklyn

Dotan (NL) | Freya Ridings

Ons 11 Okt 18-01
Freya Ridings kl 19
Dotan spelar kl 20
strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Dotan (NL) | Freya Ridings

Efter den prisade succédebuten, mångmiljonstreamade hits och stora arenaspelningar har han återvänt till sitt avskalade ursprung.

Singer/songwritern Dotan har laddat om. Efter den prisade succédebuten, mångmiljonstreamade hits och stora arenaspelningar har han återvänt till sitt avskalade ursprung. 11 oktober kommer han till Stockholm för en intim spelning på Bar Brooklyn. 

Efter att ha spelat över 100 småspelningar hemma i  vardagsrumet för att övervinna hans scenskräck kände Dotan sig till sist redo att släppa debutalbumet ”7 Layers”, som gavs ut på nyårsafton 2014. Sedan tog allting en enorm fart.
Med draghjälp av hitsinglarna ”Home” och ”Hungry” sålde albumet ”7 Layers” dubbel platina på hemmaplan och plötsligt var den nederländske singer/songwritern Dotan ett internationellt fenomen. Hans låtar erövrade fans runt om i världen och hördes i TV-serier som ”The 100”, ”Pretty Little Liars” och ”The Originals”. De enorma framgångarna följdes upp av en stor USA-turné tillsammans med Ben Folds under 2016.
Nu har Dotan landat och återvänt till platsen där allting började – hans vardagsrum. Där har han laddat om och spelat in nytt material. Med det i ryggen åker Dotan nu ut på en ny turné. Den här gången är förutsättningarna helt annorlunda: Inget stort band eller stora arenor. Det är bara Dotan och hans gitarr i en intim inramning.

Konserter

Visa alla evenemang