http://debaser.se/kalender/19603/ Debaser Strand 2017-11-21 2017-11-21
Klubb
Datumet har passerat
J Hus
Tis 21 NovStrand, stora scenen

J Hus

Tis 21 Nov 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

J Hus

Efter succén med det kritikerrosade debutalbumet Common Sense är det nu dags för en av Storbritanniens just nu mest hypade artister att ge sig ut på turné.

Momodou Jallow är en ung och kvicktänkt man, som känner världen han växt upp i väl och självmedvetet omfamnar musiken som varit dess soundtrack. Han vet hur det ska förädlas och omformas, hur det ska bli något eget och speciellt, tack vare hans tydliga begåvning och ambition. Och det hörs på Common Sense, för musikvärlden känd som det första stora verket skapat av London-bördige J HUS.

Den 22-åriga talangen har tagit den klassiska vägen och under tiden banat sin egen: han har freestyle-rappat över andras beats som nyfiken tonåring och lagt upp det online, blivit upptäckt av likasinnade lokala förmågor som det kryllar av i den engelska huvudstaden, jobbat på ett mixtape och byggt vänskaper, gästat på de nya vännernas projekt. Med korsningar mellan hiphop, afrobeat, dancehall, och grime, har J HUS tagit vägen rakt igenom och nått sin destination med albumet, som omedelbart hyllades av press på bägge sidor av Atlanten.

Konserter

Visa alla evenemang