http://debaser.se/kalender/19673/ Debaser Strand 2018-04-21 2018-04-21
Klubb
Slutsålt
THE SELECTER | THE BEAT
Lör 21 AprStrand, stora scenen

THE SELECTER | THE BEAT

Lör 21 Apr Kl 19-03 strand, stora scenen 20 år
ska rock steady reggae

THE SELECTER | THE BEAT

2 Tone/Ska-ikonerna The Selecter och The Beat till Sverige för en konsert!

När det kommer till Ska-utvecklingen 2 Tone från Coventry så är The Selecter och The Beat två av de viktigaste grupperna. Traditionell ska mötte punken på ett sätt som inte gjorts tidigare och en kulturell rörelse var igång. Banden har enats för några konsertdatum - och tack vare ett enormt intresse utökas turnéplanen - inklusive ett datum i Sverige: lördag 21 april på Debaser Strand i Stockholm!

The Selecter frontas av karismatiska sångerskan Pauline Black - uppbackad av talangfulla musiker, med medgrundaren Arthur "Gaps" Hendrickson i täten. Bandet är mer drivna än någonsin och hits som "Three Minute Hero", "Missing Words" och "On My Radio" kommer att skaka Debaser Strand till den grad att lokalen eventuellt kan flytta några meter närmre vattnet.

The Beat frontas av ska-hjälten Ranking Roger och släppte nyligen sitt fjärde album ("Bounce") - som är bandets första på 30 år. Till bandet ansluter också Ranking Junior aka. Matthew Murphy (son till Ranking Roger) som uppdaterar bandets sound och bidrar med ny energi till låtar som "Mirror In The Bathroom", "Stand Down Margaret" och "Too Nice To Talk To".

Före och efter spelar Club Killers (Gustav Bendt och Viktor Brobacke) skivor!