http://debaser.se/kalender/19674/ Debaser Strand 2017-10-01 2017-10-01
Klubb
Datumet har passerat
 Zak Abel | IMAN
Sön 1 OktStrand, stora scenen

Zak Abel | IMAN

Sön 1 Okt 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Zak Abel | IMAN

Zak Abel är utan tvekan ett av brittisk popmusiks stora framtidsnamn!

I höst släpper den brittiske 22-årige popsensationen Zak Abel sitt efterlängtade debutalbum och i oktober kommer han till Sverige för första gången, för ett exklusivt framträdande på Debaser Strand i Stockholm den 1 oktober.

Zak Abel har de senaste åren snabbt etablerat sig som en av Storbritanniens mest lovande unga popartister, efter att först ha hörts som gästssångare på Gorgon Citys hit ”Unmissable” från 2014. Efter att ha övergett en lovande karriär som bordtennisspelare valde Zak Abel att istället fokusera på sin kärlek för musiken, och redan 2012 skrev han på för Atlantic efter att ha upptäckts genom de heminspelade videor han laddat upp online. Efter att ha introducerat sig på ”Unmissable” släppte Abel sin debut-EP ”Joker Presents” i februari 2015, som spelades in tillsammans med den Bristolbaserade producenten Joker, och samma år gästade han även Avicii på singeln ”Ten More Days”. Därefter har det gått snabbt och Zak Abel har de senaste två åren hunnit släppa två EP-skivor och en rad singlar, inklusive megahiten ”Unstable”, samtidigt som han jobbat på sitt debutalbum.

I höst släpps äntligen Zak Abels debutalbum ”Only When We’re Naked” och med sin mix av soulig r’n’b och pop, som balanserar på samma gräns till klubbmusik som bland andra Disclosure och Sam Smith tidigare rört sig på, är Zak Abel utan tvekan ett av brittisk popmusiks stora framtidsnamn

Konserter

Visa alla evenemang