http://debaser.se/kalender/19700/ Debaser Strand 2018-04-10 2018-04-10
Klubb
Datumet har passerat
Anne-Marie
Tis 10 AprStrand, stora scenen

Anne-Marie

Tis 10 Apr 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Anne-Marie

Anne-Marie är en blivande popstjärna i ordets rätta bemärkelse.

Sedan 2015 har hon haft hela fem låtar som klättrat högt på listorna, och med förra årets monsterhit ”Alarm” – som även har sålt platina i Sverige – cementerade hon sin plats bland de allra mest lovande. I somras såg vi henne göra en fantastisk spelning på Way Out West, och nu har vi äran att åter välkomna henne till svensk mark. Med nya singeln "Heavy" i lurarna kan vi konstatera att den 10 april kommer att bli en speciell kväll – då spelar nämligen Anne-Marie på Debaser Strand i Stockholm. 

Efter att ha sjungit och turnerat med popbandet Rudimental under två års tid bestämde sig Anne-Marie för att testa vingarna på egen hand. Debut-EP:n ”Karate” släpptes 2015, och vittnade redan då om en oändlig potential. Sedan dess har Anne-Marie fortsatt att ösa ur sig singlar som tycks göra publiken helt salig. Förra året gästade hon på Clean Bandits succélåt ”Rockabye” som låg etta på singellistan i Storbritannien under hela nio veckor i följd. Just nu har den streamats svindlande 600 miljoner gånger bara på Spotify – ett gensvar som heter duga. Även ”Alarm” har lyssnats på blott 200 miljoner gånger, vilket är ett tydligt bevis på att Anne-Maries skarpa röst även står sig väl på egna ben. Detsamma kan sägas om den nya singeln ”Ciao Adios” som du med största sannolikhet redan har hört. Som grädde på moset har Anne-Maries omåttligt efterlängtade debutalbum med största sannolikhet släppts innan hon intar Debaser Strand i april – vårens popkväll nummer ett sker då. 

Konserter

Visa alla evenemang