http://debaser.se/kalender/19707/ Debaser Strand 2017-07-28 2017-07-28
Klubb
Datumet har passerat
Ametist X DJ Black Moose
Fre 28 JulStrand, stora scenen

Ametist X DJ Black Moose

Fre 28 Jul 21-03 strand, stora scenen 20 år

Ametist X DJ Black Moose

LOYALTY - AMETIST X DJ BLACK MOOSE (Reunion). Dags att köra ihop som alla frågat efter i 3 HELA ÅR!

Vi har inte spelat ihop sedan vi (Ametist och Dj Black Moose) slutade göra "KÄRLEKSATTACKEN" som var landets hittills största radioprogram om svensk hiphop. Så många har frågat oss i alla år och NU HÄNDER DET. Det är dags.

Vi återförenas. Det kommer hända EN GÅNG bara!

Vi kommer spela den skönaste musiken för dansgolvet back to back, vi har ett JÄTTESTORT dansgolv, vi har en speciell VIP-lista för tjejer, och vi har artister på scen.

LIVE!
LAMIX (Hey Baby, Jet Jet)
IBBE (Allez Allez, Good Wood-remix)
Dans av NAJIB & RAY
+ och NBL Sound surprises!
+ Rågsved all stars (tbc)
+ Simeon

BLACK MOOSE är den mest bokade Urban DJn i Sverige. Han har även öppnat för internationella artister som: The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Talib Kweli och Bone Thugs N Harmony, Han har vunnit Kingsize Magazines utmärkelse "Dj Of The Year" tre år i rad och bortom hans musikkunskap, arbetsmoral och talang, så är en sak säker, Black Moose vet definitivt hur man får igång festen. Han är också den första svenska DJn någonsin som satt ihop en Cypher för amerikanska B.E.T Awards.

AMETIST är en av landets mest etablerade och välrenommerade musikjournalister med fokus på svensk hiphop. Hon kallas inte bara för svensk hiphops gudmor utan har en resumé som täcker allt från radio och TV till Grammisjuryn. Ametist är även känd för sin speciella gästlista för tjejer som alltid garanterar mayhem på dansgolvet.

Konserter

Visa alla evenemang