http://debaser.se/kalender/19730/ Debaser Strand 2017-09-02 2017-09-02
Klubb
Datumet har passerat
Guggi Data | Agent Blå | Djs Hymn & Tom Jerry Boman
Lör 2 SepStrand, stora scenen

Guggi Data | Agent Blå | Djs Hymn & Tom Jerry Boman

Lör 2 Sep 21-03 strand, stora scenen 20 år

Guggi Data | Agent Blå | Djs Hymn & Tom Jerry Boman

Agent blå släppte precis sitt debutalbum över hela världen. Det har blivit hyllat överallt, från svenska tidningar som GP, DN, Gaffa, Sonic, Hymn etc, till amerikanska jättar som Pitchfork, Stereogum etc. Skivan blev Album of the Day på Bandcamp, blev veckans skiva på Rough Trade i New York, och fått massor av andra fina utmärkelser. Men framförallt har dom gjort ett debutalbum som står utanför mängden och kommer bli ihågkommet som ett VIKTIGT album. 

Guggi Data har tidigare spelat i Makthaverskan och Westkust, men har nu släppt första singeln från sitt soloprojekt. Debutalbumet Pop/Rock släpps 18 augusti! På skivan spelar folk från School ’94, Slowgold, Westkust mm. Guggi Data har även varit medproducent för Agent blås skiva. 

Festivalrykten skrev: "Vi visste att Guggi Data kan hits. Han har gjort det med Makthaverskan, han har gnisslat fram dem med Westkust. Det är snart fyra år sedan han sjöng på en av Luxurys mest intensivt medryckande pärlor någonsin, Summer 3D, och när han nu solodebuterar med Baby överträffar han på något sätt allt det där. Baby är en makalös poplåt som klockar in på perfekta 2:47 utan en enda onödig sekund. Ingen i Sverige har sjungit ”Baby, I love you” snyggare än Data det här decenniet. Lyssna på refrängen! Det är musik att bli fullkomligt stum av."

Konserter

Visa alla evenemang