http://debaser.se/kalender/19742/ Debaser Strand 2017-10-21 2017-10-21
Klubb
 Loyle Carner
Lör 21 OktStrand, stora scenen

Loyle Carner

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 21 Okt 19-03 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Loyle Carner

Loyle Carner tillhör den nya skolans rappare, och har redan spåtts bli Storbritanniens nästa hiphopexport.

Tidigare i år landade Carners hyllade debutalbum ”Yesterday’s Gone” där hans ärliga, välberättade historier spottades giftigt ovanpå soulinfekterade ljudbilder. Tidigare i år fyllde Carner Södra Bar till brädden på sin första Sverigespelning, och i höst är det dags igen – 21 oktober intar Loyle Carner Debaser Strand i Stockholm.

Ben Coyle-Larner (artistnamnet Loyle Carner är en ordlek med efternamnen) kommer ifrån Södra London, och fick genom att spela upp demos för kompisarna King Krule och Rejjie Snow möjlighet att öppna för MF Doom i Dublin. Därefter har utvecklingskurvan pekat spikrakt uppåt, och i slutet av januari landade det efterlängtade debutalbumet ”Yesterday’s Gone” som hyllades av en enig kritikerkår. Med det sagt var Carner knappast någon debutant: de senaste åren har han nämligen öst ur sig singlar, gästverser och turnerat Storbritannien runt. I en tid då mycket av den brittiska hiphop som når våra breddgrader är influerad av smutsig grime, är Loyle Carners avslappnade flow en frisk fläkt. Det här är hiphop som sätter autenticitet och leverans i första rummet, utan att på något sätt bli en pastisch av hiphopens gyllene era. Loyle Carner är framtiden – utan att nödvändigtvis låta som det.

Konserter

Visa alla evenemang