http://debaser.se/kalender/19744/ Debaser Strand 2017-10-31 2017-10-31
Klubb
Low Roar
Tis 31 OktStrand, bar brooklyn

Low Roar

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

240 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tis 31 Okt 18-01 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Low Roar

Att Island blivit en kvalitétsstämpel för storslagen indierock har knappast undgått någon. Low Roar är definitivt inget undantag.

Att Island blivit en kvalitétsstämpel för storslagen indierock har knappast undgått någon. Low Roar är definitivt inget undantag när det kommer till förmågan att på vackraste sätt förpacka livets stora och små frågor i drömska och melodiska produktioner. 

Isländska Low Roar skapar stilfull och vacker indierock – lika storslagen som intim. Efter att hans tidigare band splittrats flyttade sångaren och låtskrivaren Ryan Karazija till Island och inspirerad av sitt nya hemland föddes det som skulle komma att bli Low Roar, med en ljudbild lika delar amerikansk och isländsk indie. 

Nya albumet – Once In A Long Long While – släpptes i april 2017 och är det senaste i raden av mästerverk att markera en av Islands mest intressanta indieartister. 

Konserter

Visa alla evenemang