http://debaser.se/kalender/19760/ Debaser Strand 2017-11-23 2017-11-23
Klubb
Datumet har passerat
Nothing More
Tor 23 NovStrand, stora scenen

Nothing More

Tor 23 Nov 18.30-01.00 strand, stora scenen 13 år
progressive rock metal hard rock

Nothing More

Med enorma hits som "Jenny", "This Is The Time (Ballast)" och de nya singlarna "Don't Stop" och "Let 'Em Burn" är Nothing More ett av de mest intressanta rockbanden i år

Rockbandet från San Antonio, Texas, har i flera år varit en självklarhet i många rockälskares skivhyllor. Det stora genombrottet kom med det självbetitlade albumet från 2014 med certifierade monsterhits som "Jenny" och "This Is The Time (Ballast)". I september släpps bandets sjätte album "The Stories We Tell Ourselves" och den 23 november kommer de till Debaser Strand i Stockholm!

Rock-kvartetten Nothing More från San Antonio i Texas startades när bandmedlemmarna fortfarande gick på högstadiet 2003. Deras passion och driv är minst lika stort då som nu menar gruppen. Den starka mixen och kontrasterna mellan progressiv rock och explosiv heavy metal är vad som gjort dem kända och det självbetitlade albumet från 2014 gjorde att bandet blev en världsangelägenhet.

Med enorma hits som "Jenny", "This Is The Time (Ballast)" och de nya singlarna "Don't Stop" och "Let 'Em Burn" är Nothing More ett av de mest intressanta rockbanden i år. Det gläder oss enormt att kvartetten gör ett stopp i Sverige på sin omfattande Europaturné "The Stories We Tell Ourselves Tour 2017"! Debaser Strand blir platsen och 23 november blir datumet. Vi ses där!

Konserter

Visa alla evenemang