http://debaser.se/kalender/19771/ Debaser Strand 2017-10-05 2017-10-05
Klubb
Datumet har passerat
Discover Whats Brewing | Arif + Unge Ferrari + Vinter + Nor | DJ Black Barbie
Tor 5 OktStrand, stora scenen

Discover Whats Brewing | Arif + Unge Ferrari + Vinter + Nor | DJ Black Barbie

Tor 5 Okt 18:30-01
Arif + Unge Ferrari på scen ca kl 19:30, support kl 18:45
strand, stora scenen 18 år

Discover Whats Brewing | Arif + Unge Ferrari + Vinter + Nor | DJ Black Barbie

Discover What’s Brewing är initiativet som uppmärksammar vad som är på gång på den svenska och skandinaviska musikscenen och ger artister möjlighet att ta nästa steg och nå ut till en större publik. 

UNGE FERRARI
Unge Ferrari är en av de mest spännande artisterna från det norska musiklivet i år. Efter tre singlar som har gått på högrotation hos norska P3 släppte han nyligen ett debutalbum. Skivan har hyllats unisont av den norska musikpressen, något som visar att han är här för att stanna. Detta har tagit honom från att vara en relativt okänd sångare / rappare till ett känt namn på knappt ett år. En bedrift som givit honom massiv respekt både från sina kollegor och fans.

Stig som han egentligen heter, är allt vad kreativitet är, och han har lyckats hitta den perfekta balansen mellan hiphop och pop i hans 808-drivna melodiska RnB. Unge Ferrari blev också nominerad till Årets nykomling på Norska P3 Guldgalan.

ARIF
Ända sedan han stormade in och vann urørtfinalen 2013, har Arif varit en konstnär att räkna med, och hans lekfulla och energiska tillvägagångssätt för hiphop blev sann i den första fulländningen "High End / Asphalt". Den kritikerrosade skivan är full av hits, och "Flammer", "Hungry", "7" och "Lowkey" lagde grunden för Arif att vinna väljämte Spellemannspriset 2015.
Låtarna öppnade också en annan dörr: Arif har ett tidigt rykte för att vara en fantastisk liveartist. Även när det var så brutalt regnande vid öppningsplatsen på ön, fick han en full pott av musiknyheter, som han kallade "en upptäckt av en personlighet". Den redan slumpmässiga uppsättningen har nu uppdaterats med sommarens underbara "Alene", och nya låtar släpps löpande.

Konserter

Visa alla evenemang