http://debaser.se/kalender/19794/ Debaser Strand 2017-11-09 2017-11-09
Klubb
Datumet har passerat
Rostam
Tor 9 NovStrand, bar brooklyn

Rostam

Tor 9 Nov 17-01
OBS! PÅ SCEN KL 18:45
MISSA INTE!
strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
indie pop alternative dance urban contemporary

Rostam

Tidigare Vampire Weekend medlemmen Rostam solodebuterar och gör en intim spelning i Bar Brooklyn

I dag släpper Rostam, tidigare medlem i Vampire Weekend, solodebutalbumet Half-Light. Femton mångfacetterade spår som visar upp en av de senaste årens främsta producenter och låtskrivare som en lysande soloartist. Tillsammans med Vampire Weekend har Rostam besökt Sverige ett flertal gånger, men den 9 november blir hans första på egna ben. Se live på Bar Brooklyn i Stockholm. 

Sedan Rostam Batmanglij i början av 2016 meddelade att han skulle lämna bandet Vampire Weekend, har han hållit sig långt ifrån sysslolös. Ständigt efterfrågad som producent, har Rostam har varit delaktigt i skapandet av några av förra årets viktigaste albumsläpp – bland annat Frank Ocean’s Blonde och Solange’s A Seat at The Table.

Sida vid sida med att ha delat med sig av sitt låtskrivande till några av världens största artister, har Batmanglij format sin egna identitet som soloartist. Under namnet Rostam har han redan hunnit med ett collab-album tillsammans med The Walkmen’s Hamilton Leithauser, gästspelat på ett antal mycket framgångsrika singlar tillsammans med Ra Ra Riot och även delat med sig av en handfull egna singelsläpp. I dag släpps debutalbumet Half-Light och föga förvånande låter det som ingenting annat. Ett nyskapande album – av och med en artist som på många sätt format stora delar av de senaste årens musikvärld. På albumet hörs gästspel från Angel Deradoorian (Dirty Projectors) och Kelly Zutrau (Wet), arv från åren med Vampire Weekend och influenser från mellanöstern. 

Konserter

Visa alla evenemang