http://debaser.se/kalender/19818/ Debaser Strand 2018-01-20 2018-01-20
Klubb
Datumet har passerat
Wolf Alice |  Albert af Ekenstam
Lör 20 JanStrand, stora scenen

Wolf Alice | Albert af Ekenstam

Lör 20 Jan 19-03 strand, stora scenen 18 år med förköp (20 år i dörren)
alternative rock indie rock electronic

Wolf Alice | Albert af Ekenstam

Med sin mix av gitarrstark grunge och indiepop har bandet från första början varit ett välbehövligt energipiller på en allt mer sömnig musikmarknad.

Få band har under de senaste åren känts lika självklara som Wolf Alice. Med sin mix av gitarrstark grunge och indiepop har bandet från första början varit ett välbehövligt energipiller på en allt mer sömnig musikmarknad. I slutet av månaden släpper Wolf Alice sitt andra studioalbum – Visions of a Life – vars hittills släppta singlar vittnar om ett band som har något riktigt stort på gång.

Nu kan vi meddela att Wolf Aliceåtervänder till Stockholm för en spelning på Debaser Strand 20 januari.
Biljettsläpp onsdag 13 september klockan 11:00!

Med larmande gitarrer och perfekta popmelodier som främsta signum slog sig Wolf Alice in mångas pophjärtan med sitt debutalbum My Love is Cool under 2015. Förutom oändlig kärlek och en stor fanskara genererade albumet även en nominering till prestigefyllda BBC Sound of 2015. Efter albumet följde en period av hårt turnerande där bandet förfinade sina livespelningar till att bli ännu mäktigare och bättre. Med nya intryck och upplevelser i bagaget begav sig bandet sedan in i studion för att spela in vad som till slut skulle bli Visions of a Life – bandets andra album med släppdatum 29 september. Med det i ryggen kommer Wolf Alice vara en ostoppbar livekraft, och vi ser fram emot att åter kunna presentera dem på en svensk scen igen.

Konserter

Visa alla evenemang