http://debaser.se/kalender/19883/ Debaser Strand 2018-01-21 2018-01-21
Klubb
Datumet har passerat
Sigrid | Ruby Empress
Sön 21 JanStrand, stora scenen

Sigrid | Ruby Empress

Sön 21 Jan 18.30-00.00 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Sigrid | Ruby Empress

Sigrid har länge bubblat i hemlandet i Norge, men det var först i våras som denna unga talang fick till ett internationellt genombrott

Hon fick det med fantastiska ”Don’t Kill My Vibe”. Låten var en perfekt uppvisning av den melodiska skandinaviska popen som länge blomstrat i vårt grannland, och fick såväl fans som stora internationella publikationer på fall. Nyligen såg vi Sigrid göra stor succé på Way Out West, och nu kan vi meddela att det nalkas ytterligare en Sverigespelning, 21 januari på Debaser Strand.

Sigrids musikaliska bana började vid 16 års ålder då hennes bror utmanade henne att skriva en låt som de kunde framföra tillsammans på en spelning. Andra låten hon skrev plockades genast upp av lokala radiostationer, och att var något stort på gång blev allt tydligare för varje låt som producerades. 2016 skrev Sigrid på för stora Island Records vilket mynnade ut ”Don’t Kill My Vibe EP” – en EP som innehöll en rad låtar som var minst lika starka som titelspåret, och som på allvar satte Sigrid på den internationella popkartan. Framtiden ser ljus ut för Sigrid, och att det här är en artistresa som bör följas från start torde numera vara självklart – missa inte att se henne i en intim miljö innan scenerna hon spelar på är betydligt större.