http://debaser.se/kalender/20001/ Debaser Strand 2018-04-15 2018-04-15
Klubb
Datumet har passerat
Jesper Binzer | Special guest GUS G.
Sön 15 AprStrand, stora scenen

Jesper Binzer | Special guest GUS G.

Sön 15 Apr 18.30-00.00 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.
hard rock rock n roll

Jesper Binzer | Special guest GUS G.

Jesper Binzer från D-A-D på sin första soloturné!

Efter elva album och flera tusen konserter gör nu D-A-Ds sångare Jesper Binzer solodebut med plattan "Dying Is Easy".

I april kommer han till Sverige för tre konserter.

13 april: Malmö, KB
14 april: Göteborg, Sticky Fingers
15 april: Stockholm, Debaser

Den tredje november släpps Jesper Binzer soloskiva "Dying Is Easy". Efter 33 år med D-A-D kände Jesper att det var dags att göra något på egen hand. Så här säger han om tillkomsten av plattan: "Att de skulle ta 33 år för att jag ska komma med en soloskiva kanske verkar märkligt men det är något jag inte tänkt på förrän nu. Och den nya plattan, den är mig, var jag är precis här och nu. Den har uppstått ur känslor, det är som bensin för mig i låtskrivarprocessen. Om ansvar och förlåtelse. Om livsglädje och dödsångest". 

Gus G 
Gus G är mest känd för att varit Ozzy Osbournes gitarrist 2009-2017 men han har också spelat med band som Firewind och Dream Evil. Han släpper sitt nya soloalbum "Fearless" 20 april. Så här säger Gus: "Jag är jättepeppad för att spela lite ny musik för er från mitt kommande album. Första singeln heter 'Letting Go'. Jag ser verkligen fram emot att turnera med Jesper Binzer eftersom han också släppt ett fantastiskt soloalbum. Vi syns!"