http://debaser.se/kalender/20028/ Debaser Strand 2018-03-19 2018-03-19
Klubb
Datumet har passerat
Frank Carter & the Rattlesnakes | Demob Happy
Mån 19 MarStrand, stora scenen

Frank Carter & the Rattlesnakes | Demob Happy

Mån 19 Mar 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13 år i vårdnadshavares sällskap)
punk rock

Frank Carter & the Rattlesnakes | Demob Happy

Alla som bevittnade spelningarna på Fängelset och Kafé 44 förra året vet vad Carter bjuder på för typ av upplevelser.

Efter att ha hoppat av Gallows och tagit ett par års punksemester i mer klassiskt rockande Pure Love, återvände Frank Carter till hardcorehimlen med sina Rattlesnakes. Debutalbumet Blossom släpptes 2015 och letade sig hela vägen upp till topp 20 i Storbritannien – minst sagt imponerande med tanke på dess råhet. Tidigare i år landade uppföljaren Modern Ruin, där Carters distinkta och omedelbara textrader levererades i en ny tappning. Nu kan vi meddela att Frank Carter & The Rattlesnakes återvänder till Stockholm och Debaser Strand 19 mars. 

På sitt nya album Modern Ruin visar Carter att han fortfarande är ett aggressivt bombnedslag av tatueringar och intensitet, och att han fortfarande är kapabel till att vrida till världen med sina framspottade attacker till texter. Trots att det denna gång sker i en mer polerad ljudbild så finns den underliggande nerven fortfarande ständigt närvarande. Albumet belönades bland annat med 4/5 av NME, som hävdade att albumet är perfekt för den som letar efter musikalisk katarsis. Genomgående på Modern Ruin ger The Rattlesnakes Carter en passande om än stenhård omgivning att verka i, där smutsiga gitarrer och giftiga popmelodier väller fram som kemiskt avfall. Alla som bevittnade spelningarna på Fängelset och Kafé 44 förra året vet vad Carter bjuder på för typ av upplevelser. 

Räkna med att få se något liknande men också helt annorlunda på Debaser Strand i mars. hård omgivning att verka i, där smutsiga gitarrer och giftiga popmelodier väller fram som kemiskt avfall. Alla som bevittnade spelningarna på Fängelset och Kafé 44 förra året vet vad Carter bjuder på för typ av upplevelser. Räkna med att få se något liknande men också helt annorlunda på Debaser Strand i mars.