http://debaser.se/kalender/20086/ Debaser Strand 2018-02-22 2018-02-22
Klubb
Inställt
Wretch 32
Tor 22 FebStrand, stora scenen

Wretch 32

Tor 22 Feb 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13 år i vårdnadshavares sällskap)
Evenemang på Facebook.
hip hop

Wretch 32

Som en av den engelska hiphop-scenens mest kreativt begåvade artister har Wretch 32 ägnat ett årtionde åt att ständigt vässa sin penna.

Tråkiga nyheter. På grund av oförutsedda händelser tvingas konserten med Wretch 32 på Debaser Strand den 22 februari att ställas in. Vi beklagar eventuella oangelägenheter och Wretch 32 hälsar att han ser fram emot att återvända till Sverige så snart som möjligt. Köpta biljetter återlöses via respektive inköpsställe. Biljetter köpta med betalkort återlöses automatiskt.

I december 2010 valdes han som en av de nominerade till högt ansedda och inflytesrika BBC Sound of 2011. I 2011 var det MTV Brand New som höll honom som en av årets mest intressanta artister. Efter sina formativa London-tonår som en del av Combination Chain Gang och The Movement började så småningom Jermaine Scott Sinclair kalla sig för Wretch 32 och spela in mixtapes. Hemstadens genre-tradition trogen fann han sig snabbt på piratradiovågorna innan större och bredare framgångar lotsade honom till större scener både hemma i Storbritannien och utomlands. 

Wretch 32 har alltid varit en av sin genres mest eftertänksamma, känslosamma rappare, med lagerrika och komplexa verser som berättat om musiken som en pelare i svåra stunder och mottagare av villkorslös kärlek. Han har också gjort sig känd för sin skarpsinniga kritik av samhällets tillstånd och politik, lika konfessionell som konfronterande om polisvåld och en resa mot musikalisk storhet mot alla odds, som resulterat i hyllningar av 2016 års Growing Over Life och färska FR32.

Konserter

Visa alla evenemang