http://debaser.se/kalender/20100/ Debaser Strand 2018-01-27 2018-01-27
Klubb
Datumet har passerat
Radical Rhythm Revue & Wreck It Up Crew (UK) | Vera Notch & Roseman
Lör 27 JanStrand, bar brooklyn

Radical Rhythm Revue & Wreck It Up Crew (UK) | Vera Notch & Roseman

Lör 27 Jan 18-03 strand, bar brooklyn 20 år

Radical Rhythm Revue & Wreck It Up Crew (UK) | Vera Notch & Roseman

Första lönings-helgen i januari och finbesök i Stockholm när Johan från Radical Rhythm Revue fyller år.Ett birthday-bash med stil då vi flyger in ett av Storbritanniens mest uppskattade och hårdast arbetande sound.

WRECK IT UP CREW från London består av MC Mark Professor, sedan länge en av de mest respekterade skivsamlarna i den brittiska huvudstaden och med en fantastisk karriär i Londons vibrerande sound system-kultur där han bland annat ligger bakom legendariska Powerstar, Stereo City och världsberömda Soca Saga Boys. Mark gästar regelbundet Gladdy Wax under hans två dagars road show på Notting Hill Carnival och har även spelat in eget material med producenten Wrongtom, som hypats av alla från Don Letts till David Rodigan och där han jämförts med storheter som Smiley Culture på micken.

Selector Papa Eli växte upp i Londons jamaicanska kvarter och spelar ofta på flera av stadens största reggae och dancehall-fester. Nu kommer han och Mark för första gången någonsin till Sverige med boxarna fullpackade av tidig reggae, dancehall och blytunga dubplates. 

Johan (Radical Rhythm Revue) och Stockholms kanske största reggae-konnäsörer Vera Notch och Roseman värmer upp.

Så bjud in alla ni känner. Sätt ett kryss i almanackan och boka in lördag 27 januari. Då tar vi karneval-vibbarna från Storbritannien in i det svenska vintermörkret.

Varmt välkomna!

Konserter

Visa alla evenemang