http://debaser.se/kalender/20113/ Debaser Strand 2017-11-23 2017-11-23
Klubb
Datumet har passerat
Bio Rio Prince efterfest
Tor 23 NovStrand, bar brooklyn

Bio Rio Prince efterfest

Tor 23 Nov 18-01
Klubben startar kl 21.30
strand, bar brooklyn 18 år

Bio Rio Prince efterfest

Prince-klubben PURPLE HIGH bjuder på efterfest på Bar Brooklyn efter Bio Rios dubbelvisning av 30-årsjubilaren Sign O' The Times av och med Prince!

Kvällens program: 
17-18.00 Purple High DJ i baren på Bio Rio
18-19.30 Filmvisning 1: Sign O' The Times
19-20.30 Purple High DJ i baren på Bio Rio
20.30-22.00 Filmvisning 2: Sign O' The Times

21.30-01.00 Hyllningsklubb med PURPLE HIGH på Bar Brooklyn!

PURPLE HIGH är klubben som sedan 2008 bjudit Stockholm på det bästa och mesta av Minneapolis egen "Purple Yoda" - PRINCE. Från hans nästan 40-åriga karriär fylld av enkel-, dubbel- och trippelalbum, långfilmer, turnéer samt otaliga sidoprojekt utlovas kvällar proppade med hits, b-sidor, musikvideor, rariteter, önskelåtar och det bästa från relaterade artister som The Time, Vanity 6, Chaka Khan, Sheila E. med flera.

SIGN O' THE TIMES1987 var året Prince överraskade alla genom att återvända till strålkastarljuset som soloartist efter att ha splittrat kompbandet The Revolution. Resultatet av en rad pågående projekt och ideér trimmades ner till dubbelalbumet Sign O' The Times. Det räknas av många som Prince mästerverk och är en extraordinär resa i Prince musikaliska universum, som utvidgades till en rad olika genrer - från rock till soul, och funk till spirituella ballader.Samma år hann Prince dessutom med att släppa två jazzalbum med sidoprojektet Madhouse, skriva material till andra artister, turnera och släppa och snabbt dra tillbaka det numera legendariska Black Album. Sen blev det ju även en långfilm ovanpå det...

SIGN O' THE TIMES är konsertfilmen som skapat musikhistoria. Regisserad av Prince själv, baserad på det hyllade albumet med samma namn och filmad under Europaturnén 1987 och på Paisley Park. Resultatet är 84 explosiva minuter av musikalisk magi, som visar hans karisma som underhållare, med ett helt nytt energifyllt band bakom sig.

Vi ses på Bio Rio och Bar Brooklyn!

Wear something peach... or black!

Konserter

Visa alla evenemang