http://debaser.se/kalender/20115/ Debaser Strand 2018-02-11 2018-02-11
Klubb
Slutsålt
PICTURE THIS
Sön 11 FebStrand, bar brooklyn

PICTURE THIS

Sön 11 Feb Öppnar kl 18 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

PICTURE THIS

Pictures This levererar avskalat träffsäkra ögonblicksbilder, som perfekt fångar de spontana känslorna och intrycken.

Ibland är det de enklaste låtarna som ger det största ekot. Fråga bara Jimmy Rainsford och Ryan Hennessey i den irländska duon Picture This. De skriver oftast sina låtar på bara ett par minuter. Resultatet blir avskalat träffsäkra ögonblicksbilder, som perfekt fångar de spontana känslorna och intrycken.

Då en video av deras allra första låt - ”Take My Hand” - blev viral fick Picture This en flygande start på karriären och när de 2016 debuterade med ”Picture This EP” erövrade de snabbt Irland och senare även Storbritannien. Deras akustiska duopop, som kryddats med suveräna sångslingor, träffade publiken direkt i hjärtat och när året skulle summeras plockade Picture This hem en rad tunga priser.

I augusti 2017 släpptes den självbetitlade fullängdsdebuten och sedan dess har allting accelererat ännu snabbare. De har toppat listorna och sålt ut turnéer på hemmaplan. Nu är det hög tid att resten av Europa också upptäcker den fenomenala duon Picture This.

Konserter

Visa alla evenemang