http://debaser.se/kalender/20125/ Debaser Strand 2018-02-03 2018-02-03
Klubb
Datumet har passerat
The Exploding Boy | Sekret Teknik | Maskinpop
Lör 3 FebStrand, stora scenen

The Exploding Boy | Sekret Teknik | Maskinpop

Lör 3 Feb 19-03 strand, stora scenen 20 år

The Exploding Boy | Sekret Teknik | Maskinpop

DJs: Eletronic Force

Med ett gediget turnerande nere i Europa runt decennieskiftet blev The Exploding Boy något av pionjärerna för Stockholms mörkare musikscen. Tyskland fick upp ögonen för det svenska vemodet och i kölvattnen av TEB:s framgångar har sedan akter som Kite, Nicole Saboune, HDLC, Then Comes The Silence och Principe Valiente etablerat sig och blivit ständiga inslag på festivaler och klubbar.

Senast The Exploding Boy spelade inför en större publik i hemstaden Stockholm var på minifestivalen Dark City i december 2016. Förutom några exklusiva småspelningar så har bandet sedan dess klivit in i skuggorna för att fokusera på det femte studioalbumet som släpps under senvåren 2018.

Denna kväll på Strand kliver de fram i rampljuset igen då denna spelning blir startskottet för ett hektiskt år för pojkarna. Det kommer bli en exklusiv möjlighet att första gången, live, få höra stora delar från den kommande skivan – men självklart också en hel del gamla favoriter. Med andra ord en spelning som definitivt inte får missas.

Sekret Teknik kör sin andra spelning i Sverige, efter en bejublad sådan 2017 i Örebro. Bandet beskriver sig själva som dark synthwave influerad av sci-fi och andra mörka krafter. Detta band kommer överraska er och kommer få er att dansa loss till sina tongångar. 

Maskinpop har hittills synts flitigt på de mindre scenerna runt om i landet, och nu är det dags för en större! Från smålands skogar till storstan, kommer Maskinpop med svenska punktexter om nedmonterad socialdemokrati och radioaktivitet på bred småländska till ensliga elektroniska slingor.

Konserter

Visa alla evenemang