http://debaser.se/kalender/20132/ Debaser Strand 2017-12-16 2017-12-16
Klubb
Datumet har passerat
Tella Viv // Phogg // Sabine Women | Mama Sonic (DJ-set)!!
Lör 16 DecStrand, bar brooklyn

Tella Viv // Phogg // Sabine Women | Mama Sonic (DJ-set)!!

Lör 16 Dec 18-03 strand, bar brooklyn 20 år

Tella Viv // Phogg // Sabine Women | Mama Sonic (DJ-set)!!

Den 16 december huserar Bar Brooklyn för tre Stockholmsakter du inte vill missa. Med psykedeliskt cocktail-tema kommer Tella Viv, Phogg och Sabine Women att göra din kväll oförglömlig. Samtliga akter har utformat en egen drink som kommer att serveras under kvällen. 

Tella Viv
Tella Viv firar släppet av sin andra EP "From The Cradle To The Kitchen Sink". Musiken beskrivs som rå och aggressiv men med ena foten kvar i surfig drömska. Deras drink är syrlig med inslag av amnesis.

Phogg
Det progressiva psykpop-bandet Phogg släppte för två månader sen debut-EP:n "Zun, Stein & Graaf". Musiken har beskrivits som originell och "nice" och enligt den amerikanska undergroundstationen WIIT 88.9 FM Chicago som "...from Sweden". Deras drink smakar spritpenna och mentholcigg, på ett härligt flammande sätt.

Sabine Women
Inför släppet av sina första singlar ”Buenos Aires” och ”The Thief And Her Week of Wonders” har den självutnämnt flegmatiska gothgruppen Sabine Women delat med sig av ett flertal dikter som existerar i gränslandet mellan deppig realism och flummigt påhitt. Deras drink har en bärig, söt smak med påtaglig karaktär av svartvinbär.

Konserter

Visa alla evenemang