http://debaser.se/kalender/20178/ Debaser Strand 2018-04-18 2018-04-18
Klubb
Datumet har passerat
Lissie
Ons 18 AprStrand, stora scenen

Lissie

Ons 18 Apr Öppnar kl 18:30 strand, stora scenen 18 år

Lissie

Äntligen är singer-songwriterstjärnan tillbaka i Stockholm

Senast Lissie var i Sverige (december 2015) bjöds vi på en varm och magisk konsert (och ett frieri på scen!) på ett fullt Södra Teatern i Stockholm. Många har längtat efter hennes återkomst sedan dess. Nu kommer singer-songwriterstjärnan äntligen tillbaks - med kommande albumet ”Castles” i gitarrfodralet. 

Nya albumet ”Castles” släpps den 23 mars och en knapp månad efter det får vi se Lissie live i Sverige igen. Nya albumet är en kombination av innerlig introspektion och samtida drömpop - allt inramat av Lissies fantastiska sång.

Nya singeln (med tillhörande video), ”Blood And Muscle”, är ett bra exempel på Lissies nya sound, där hennes röst får sväva fritt - över ett enkelt men gripande pianoackompanjemang. Det är en låt som, liksom resten av albumet, visar upp en stark och orädd Lissie. Albumet skrevs från Lissies nya hem i nordöstra Iowa och representerar en spirituell liksom musikalisk utveckling för artisten. Hennes tre tidigare album har blivit enorma succéer och allt tyder på att ”Castles” följer samma spår. 

En person som är ett stort fan av Lissie är regissören David Lynch - som inkluderade Lissie (och låten ”Wild West”) i senaste säsongen av kultserien Twin Peaks. Låten är både med i slutscenen av ett avsnitt och på seriens magiska soundtrack. 

Konserter

Visa alla evenemang