http://debaser.se/kalender/20194/ Debaser Strand 2018-02-10 2018-02-10
Klubb
Datumet har passerat
PRIEST | ALVAR
Lör 10 FebStrand, stora scenen

PRIEST | ALVAR

Lör 10 Feb 19-03 strand, stora scenen 20 år

PRIEST | ALVAR

DJs: DJ Syntheticpanda (Cosmopolite), DJ Una (SAW) & DJ The Fixx (PlusOne)

Vicious Circle & PlusOne presenterar: 

PRIEST 
Hypade bandet Priest, med en fd medlem från Ghost, kör sin första officiella Sverige-spelning efter att ha smygstartat inför branchfolk och kört live i Wien och Köpenhamn.

Redan 2010 började tanken på Priest som band och 2015 sattes det igång på riktigt. De har både ett starkt visuellt och musikaliskt uttryck. Deras (elektroniska) influenser är tydliga, en blandning av klassisk musik, mörk metall och popmelodier. Debutskivan "New Flesh" som släpptes i november 2017 och har redan hyllats internationellt. Här är ett band som är på uppgång, så missa inte deras exklusiva spelning denna kväll!


ALVAR
Alvar är en duo bestående av J&J. De har givit ut alster på bolag som Beläten, Cloister Recordings samt Dirk Ivens Daft Records. Musiken tar sig fram som en het lavaström  av Cold Meat Industry, EBM, dånande undergångs fabriker och trasiga technorytmer.

Live får de hjälp av apokalypsens härförare Jimmy (Yabibo Hazurfa) och Fredrik (Severe Illusion, Boar Alarm, Analfabetism). Alvar har bl.a. spelat i Danmark, Ryssland, Tyskland och nu närmast på BimFest i Belgien, och nu pågår inspelningen av nästa album samt andra kommande releaser.

Konserter

Visa alla evenemang