http://debaser.se/kalender/20205/ Debaser Strand 2018-03-28 2018-03-28
Klubb
Datumet har passerat
Alex Cameron with Roy Molloy on Horn | Jack Ladder
Ons 28 MarStrand, stora scenen

Alex Cameron with Roy Molloy on Horn | Jack Ladder

Ons 28 Mar Öppnar 18:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Alex Cameron with Roy Molloy on Horn | Jack Ladder

Alex Cameron är en fullblodsentertainer vars karismatiska personlighet med djup insikt och trovärdighet bär fram de udda karaktärerna han beskriver, hur trasiga de än må vara.

Alex Cameron dök upp som en antihjälte och indiecrooner mitt i en tid av västvärldens fullständiga digitala dekadens med debutalbumet ”Jumping The Shark” och fängslande lofi-videon och singeln ”The Comeback”. Med mäktiga melodier mellan Springsteens ballader, Eurythmics och Miami Vice sjöng Cameron om en brutalt ärlig vardag för förlorare, berättat både naket, isolerat och med glimten i ögat. 

Årets succéalbum ”Forced Witness” är en skamlöst underhållande parad av tragiskt missanpassade till grandiosa popmelodier, storslagna syntrytmer och Roy Molloys förföriska saxofonslingor. Alex Cameron är en fullblodsentertainer vars karismatiska personlighet med djup insikt och trovärdighet bär fram de udda karaktärerna han beskriver, hur trasiga de än må vara. Singelhitsen ”Candy May” och duetten ”Stranger’s Kiss” med Angel Olsen är ett lysande exempel och några av årets bästa låtar. 

”Forced Witness” är passande nog inspelad i desillusionerade städerna Berlin, Los Angeles och Las Vegas med sin ständige följeslagare och egna ”big man” Roy Molloy och Foxygen’s producentgeni Jonathan Rado. 

Alex Camerons sånger kan vara mörka, men han vet att det finns möjligheter och hopp när man nått botten, människor är som mest levande, starka och öppna för förnyelse och färändring när deras drömmar krossats. I en rikt detaljerad värld berättar albumet ”Forced Witness” om sin kaotiska samtid där Cameron erbjuder sin version av en verklighet som vi alla kan känna igen oss i.