http://debaser.se/kalender/20207/ Debaser Strand 2018-02-08 2018-02-08
Klubb
Slutsålt
Daniel Caesar
Tor 8 FebStrand, stora scenen

Daniel Caesar

Tor 8 Feb 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Daniel Caesar

Lönnlövens land har under de senaste åren pumpat ur sig högkvalitativ R&B som både har hörts och känts. Den senaste i raden av lovande sångare heter Daniel Caesar

...som alldeles nyligen släppte det hyllade debutalbumet Freudian. Med en soulig röst och rika, innovativa produktioner har Caesar imponerat nog för att kvala in på listan över namn som kommer att bli större än störst. Nu kan vi meddela att Daniel Caesar kommer till Stockholm och Debaser Strand den 8 Februari för sitt första framträdande i Sverige någonsin
Daniel Caesar härstammar från Toronto, och blev namnet på allas läppar när debut-EP:n Praise Break släpptes år 2014. Med ena foten i gospel och den andra i 90-talets R&B lyckades Caesar förföra sina lyssnare som ingen annan – här fanns helt enkelt enorm potential. Efter ytterligare en EP släppte Caesar till slut singeln Get You tillsammans med Kali Uchis, som i skrivande stund har genererat svindlande 32 miljoner streams bara på Spotify. Med den fenomenala singeln som bas landade debutalbumet Freudian i augusti, där Caesar på allvar introducerar sig som en soulcrooner utav rang.

Förutom sin egen insats har Caesar anlitat en rad prominenta gäster på albumet, bland annat BadBadNotGood, H.E.R. och Syd, som alla bidragit till att göra plattan till vad den är – en av årets starkaste debuter. 

Konserter

Visa alla evenemang