http://debaser.se/kalender/20277/ Debaser Strand 2018-02-17 2018-02-17
Klubb
Datumet har passerat
Klubb Socker | VIOLET CHERI | CEREMONI
Lör 17 FebStrand, bar brooklyn

Klubb Socker | VIOLET CHERI | CEREMONI

Lör 17 Feb 18-03 strand, bar brooklyn 20 år

Klubb Socker | VIOLET CHERI | CEREMONI

Årets första Klubb Socker! Och vi börjar året på bästa sätt. Inte mindre än två band på scen under kvällen.

Årets första Klubb Socker! Och vi börjar året på bästa sätt. Inte mindre än två band på scen under kvällen. Det superpoppiga bandet Violet Cheri och för andra gången på Klubb Socker, Ceremoni. Två band som har framtiden för sig. Poppigare än så här blir det inte.

VIOLET CHERI
Popgruppen som inte går att tämja har gång på gång bevisat för Stockholm att de är på blodigt allvar. Med en explosiv scennärvaro förmedlar de sånger om tragik med gulliga gitarrslingor. Texterna är personliga. Präglade av hjärtesorg och utanförskap. Men Violet Cheri är inte rädd för att blotta sitt hjärta. Det finns en röst som vill höras och det är på liv och död.

CEREMONI
Ceremoni är ett indieband, ursprungligen från Lund men numera bosatta i Stockholm och Malmö. De har spelat på klubbar, festivaler och supportat stora band som Vasas Flora och Fauna runt om i Sverige de senaste åren. Med ett antal släpp på indiebolaget Repulsiv Records (Del III, Glidslem, Junodef) bakom sig har Ceremoni mottagits väl och singeln ”Höghusen & broarna” var med i Gaffas lista över 2016 års bästa låtar. De musikaliska rötterna har alltid funnits i 90-talets indiepop, men det finns influenser från många håll. Senaste singeln "Oskar & Baudelaire" jämfördes t.ex. av musikbloggen Hymn med Solen, Håkan Hellström och The Velvet Underground. Aktuella med nya singeln "Ängel" som släpps 2 februari.

Konserter

Visa alla evenemang