http://debaser.se/kalender/20314/ Debaser Strand 2018-03-09 2018-03-09
Klubb
Datumet har passerat
[ingenting] | Bergen | DJ Shitkid
Fre 9 MarStrand, stora scenen

[ingenting] | Bergen | DJ Shitkid

Fre 9 Mar 20-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

[ingenting] | Bergen | DJ Shitkid

Sist [ingenting] spelade här på Debaser var det fullsatt, nu är dem tillbaka!

Sist [ingenting] spelade här på Debaser var det fullsatt, nu är dem tillbaka! Den 9 mars kommer [ingenting] och förgyller fredagen här på Debaser! Bandet håller just nu på och arbetar med sin nya skiva tillsammans med Christopher Sander och Jari Haapalainen som planeras bli klar i slutet av mars!

Till sin nya skiva tog bandet hjälp av Kickstarter och samlade in över 100 000 kr med hjälp av kampanjen. De släppte även en hemlig singel på nyårsafton till de som varit med och stöttat deras Kickstarter.

Bandet bildades 2003 och har sen dess släppt tre album, EP’s och flertal singlar. Låtar som ”Halleluja!” blev den mest spelade låten i svensk radio 2009. 2015 åkte bandet på en turné runt Stockholm där de spelade varje dag i 2 veckor för att uppmärksamma klimattoppmötet i Paris som gick av stapeln samma år. Bandet har hunnit med en hel del och nu kommer dom äntligen tillbaka till Debaser!

Så ta tillfället i akt att komma och lyssna på både nya låtar och gamla hits! Kvällen består även av releasefest för deras nya hemsida Nadazipp.se och unik merch kommer finnas till för försäljning under kvällen! Med sig på scen den 9 mars har [ingenting] bland annat Mattias Bergqvist, Moussa Fadera och Fabian Grytt!

Bergen
Bergen är aktuella med singlarna ”Allt det du älskar ska försvinna” och "Sländan" som är hämtade från kommande debutalbumet som släpps i april. Medlemmarna har tidigare spelat i Popsicle, Broder Daniel, The Motorhomes och Pennebaker.

Konserter

Visa alla evenemang