http://debaser.se/kalender/20376/ Debaser Strand 2018-05-19 2018-05-19
Klubb
Datumet har passerat
Hanna Järver | Ros | DJ Gustav Tranback (Salt Lake Alley)
Lör 19 MajStrand, stora scenen

Hanna Järver | Ros | DJ Gustav Tranback (Salt Lake Alley)

Lör 19 Maj Kl 20-03

FRI ENTRÉ INNAN KL 21, DÄREFTER 120 KR

LIVE CA KL 22
strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Hanna Järver | Ros | DJ Gustav Tranback (Salt Lake Alley)

Med kritikerrosade EP:n Närke från 2015 fick hon sitt genombrott som bland annat ledde till dubbla P3 Guld-nomineringar. Nu är Hanna Järver tillbaka. I april släpper hon sitt debutalbum och åker därefter på en efterföljande turné.

På Hanna Järvers nya singel "Jävla 80-tal" visar hon återigen varför hon blivit prisad och hyllats som en av våra mest spännande nya textförfattare. Hon är både hudlös och rättfram, sårbar och uppkäftig. I vardagsnära scener beskriver hon känslor och situationer med en precision som många av oss kan känna igen sig i.  

De ljudlandskap som bär Hanna Järvers omisskännliga prägel är en förunderlig omgivning att vistas i. Mjuka synthmattor byggs på med lager på lager-körer och gitarrslingor som tornar upp sig mot himlen. Singlarna "Manna Manna" och "Jävla 80-tal" är från hennes debutalbum som släpps i april 2018. 

Sveriges trap-queen Ros har sedan releasen av sin första singel ”20K” fortsatt bryta mark inom svensk hip hop och levererat hypade livespelningar över hela landet. Hennes sound inspireras av modern trap med influenser av klassisk R&B som tar sig uttryck i senaste EP:n "Woke Up".

Konserter

Visa alla evenemang