http://debaser.se/kalender/20383/ Debaser Strand 2018-10-11 2018-10-11
Klubb
Datumet har passerat
Slaves
Tor 11 OktStrand, stora scenen

Slaves

Tor 11 Okt 18.30
Live börjar ca 19.30
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
punk garage rock

Slaves

BRITTISKA PUNKDUON SLAVES TILL SVERIGE!

Slaves är den brittiska punkduon som beskrivits som "British punk with harsh bluesy garage riffs". Nästa vecka (17 augusti) släpper punkduon Slaves sitt tredje album, "Acts of Fear and Love" och i samband med det åker bandet ut på turné! Den 11 oktober kommer Laurie Vincent och Isaac Holman till Debaser Strand i Stockholm.

Bandets tredje album representerar rädsla och kärlek - som bandet beskriver som de största drivkrafterna i livet just nu. Albumets övergripande tema kom från ett uttryck som Isaac Holmans lärare på högskolan använde sig av: "There's no such thing as hate – just acts of fear and love.”
Det tredje albumet är mer personligt än duons tidigare släpp vilket man inte minst kan se på skivans omslag och tillhörande foton, skapade av kända fotografen Juergen Teller. På omslaget till skivan ser vi Lauries son Bart. Laurie kommenterar valet av bild:

“If a kid didn't wanna be in a photo you'd sense it. There's something about Bart. He gave us permission,”I samband med släppet av album nummer tre åker bandet ut på turné i Nordamerika och Europa. Live är bandet en kraft att räkna med och vi ser fram emot att turnén kommer till Sverige! "The I Would Drive 500 Miles and I Would Drive 500 More and Then Drive 126 More Tour" som turnén faktiskt heter, kommer till Debaser Strand den 11 oktober!


Rhymes

Som Chuck Berry på koks. Howlin’ Pelle på uppåttjack. Efter spelningen kommer frågan: vad går ni på? Rhymes bildades i Uppsala 2016 och drogen heter musik. Musik som river murarna mellan publik och band, musik som blir till blind energi som tar över allt i rummet och i ditt huvud. Efter sista tonerna av premiärspelningen fortsatte publiken att sjunga. Och oavsett vad som varit och vad som komma skall så finns det bara ett nu. Fyll det med drogen från fyra människor som spelar primitivt och obevekligt. Som gnista på gas.Rhymes har gjort över 60 gig i England, Tyskland, Norge och Sverige.