http://debaser.se/kalender/20385/ Debaser Strand 2018-02-24 2018-02-24
Klubb
Datumet har passerat
2 liveakter. Stagecast  arr. live Bongo Club + 1
Lör 24 FebStrand, bar brooklyn

2 liveakter. Stagecast arr. live Bongo Club + 1

Lör 24 Feb strand, bar brooklyn

2 liveakter. Stagecast arr. live Bongo Club + 1

Rhymes och The Bongo Club spelar på Bar Brooklyn!

Rhymes
Som Chuck Berry på koks. Howlin’ Pelle på uppåttjack. Efter spelningen kommer frågan: vad går ni på? Rhymes bildades i Uppsala i januari 2016 och drogen heter musik. Musik som river murarna mellan publik och band, musik som blir till blind energi som tar över allt i rummet och i ditt huvud. Efter sista tonerna av premiärspelningen fortsatte publiken att sjunga. Och oavsett vad som varit och vad som komma skall så finns det bara ett nu. Fyll det med drogen från fyra människor som spelar primitivt och obevekligt. Som gnista på gas.

The Bongo Club
Slyngelrockarna i The Bongo Club är en ostoppbar liveexplosion som fått väldigt mycket gjort på kort tid. Sedan deras första åtta låtar släpptes 2015 har de besökt ett imponerande antal festivaler utomlands, gjort flera turnéer i Europa och närmar sig 300 konserter tillsammans.
Bandet släpper 23 februari sitt debutalbum Anybody have a lighter? där första singeln Seventeen mixades av legenden Owen Morris (Oasis, The Verve etc) och där den andra, Tell Your Friends, tagit plats på Spotifys Rock Brandneu, och dessutom ramlat in på topplistan i Österrike. Nu väntar skivsläpp samt Bar Brooklyn och det finns ingen anledning att tro på annat än ett vråltaggat band som går av scenen på ett lika fantastiskt humör som publiken.
 
Stagecast
Stagecast är i kort beskrivning en app som involverar publiken mer i själva konsertupplevelsen. Stagecast är den nyaste uppdateringen av den traditionella tändaren som du håller upp under den där speciella låten. Så, se till att mobilen är laddad och delta i showen.

Ladda ner appen här:
iTunes:https://search.itunes.apple.com/WebObjects/MZContentLink.woa/wa/link?mt=8&path=apps%2Fstagecast
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.stagecast.stagecast&hl=de

Konserter

Visa alla evenemang