http://debaser.se/kalender/20389/ Debaser Strand 2018-03-03 2018-03-03
Klubb
Henrik Palm | DJs Blod och Svärd
Lör 3 MarStrand, stora scenen

Henrik Palm | DJs Blod och Svärd

Inget förköp

Fri entre innan kl 21, därefter 120 kr.

Lör 3 Mar 20-03 strand, stora scenen 20 år

Henrik Palm | DJs Blod och Svärd

Från att spela i olika band hemma i Falun till att ha spelat i band som In Solitude, Pig Eyes, Södra Sverige och Ghost i flertal år så är den svenska multi-instrumentalisten Henrik Palm ingen främling för att spela på scenen.

Musiklivet i Falun var inget för fördetta Falubon, gitarristen och sångaren Henrik Palm, det var först när han kom till Stockholm som han hittade rätt. Från att spela i olika band hemma i Falun till att ha spelat i band som In Solitude, Pig Eyes, Södra Sverige och Ghost i flertal år så är den svenska multi-instrumentalisten Henrik Palm ingen främling för att spela på scenen.

Han har nu i September 2017 släppt sitt soloalbum ”Many Days” och har fått flertal nomineringar vid olika galor för sin solodebut. Han har bland annat två nomineringar inom olika kategorier till Gaffa-priset och låten ”Systema” ligger även på topp 10 bland årets bästa låtar i kategorin rock enligt Musikguiden i P3. 

Henrik och hans producent Martin Ehrencrona (Viagra Boys/Les Big Byrd) har i Studio Cobra skapat en tät och smutsig ljudbild som är full av ljud och instrument, som man inte alltid kan placera eller höra men som alltid spelar ett syfte. Vilket tillsammans med riktigt bra låtar och ett attraktivt driv gör Henriks debut till en fantastisk platta.

Konserter

Visa alla evenemang