http://debaser.se/kalender/20430/ Debaser Strand 2018-05-12 2018-05-12
Klubb
Datumet har passerat
Garageland | Vånna Inget / Sju Svåra År / Dog Rally
Lör 12 MajStrand, stora scenen

Garageland | Vånna Inget / Sju Svåra År / Dog Rally

Lör 12 Maj 19-03 strand, stora scenen 20 år

Garageland | Vånna Inget / Sju Svåra År / Dog Rally

Garageland bjuder in till en kväll med tre av Sveriges bästa punkband.

VÅNNA INGET
Vånna Inget har sedan starten 2011 varit ett band som berört publik i både småstäder och metropoler. Karolina Engdahls poetiska texter har nått rakt in i hjärtat på publiken. Bandets medryckande popmelodier och påtagande punkintensitet har gjort liveframträdanden till något helt annat än bandets studioinspelningar. Den där speciella känslan av live-konserterna har fram tills nu enbart kunnat upplevas just live. I november förra året släpptes liveskivan "Vi tar alla minnen härifrån", en skiva som visar kraften i Vånna Ingets konserter. Albumet släpptes tillsammans med en fotobok på 100 sidor där en majoritet av bilderna är tagna av Malmöfotografen Julian Emile Guedj som följt Vånna Inget på turné. Boken består även av en mängd bilder som tagits på bandet av konsertbesökare genom åren.

SJU SVÅRA ÅR
Sju Svåra År blandar intensiv energi med träffande texter och snygga melodier. Byggt på lika delar rå klassisk punk som modern melodisk punk gör bandet musik som är omöjlig att värja sig emot. Det är politiska texter med poetiska utbrott och mörka melodier fyllda med hopp. 2012 släpptes det fantastiska debutalbumet "Storma varje hjärtat" och i mitten av mars släpptes den lika fantastiska uppföljaren "Ingen tog det som ett skämt" på Gaphals Records.

DOG RALLY
Det unga bandet Dog Rally har senaste året eggat till dans, svett och kanske en och annan tår i Stockholms källarlokaler. Nyss släpptes debutsingeln ”I Want it Bad” som beskrivs av Festivalrykten som en homage till 70-talets stökiga punkscen. Bandet promenerar på gränsen mellan känslomässig indie och argsint punk och vill övertala lyssnaren om att punken lever kvar så länge vi fortsätter att fucka upp och omvandla det till musik.