http://debaser.se/kalender/20518/ Debaser Strand 2018-11-06 2018-11-06
Klubb
Datumet har passerat
SOPHIE HUNGER
Tis 6 NovStrand, bar brooklyn

SOPHIE HUNGER

Tis 6 Nov Öppnar kl 18

Livemusiken startar ca kl.19.30
strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

SOPHIE HUNGER

En av Schweiz största artister - både på hemmaplan och internationellt - är tillbaka. I höst släpper Sophie Hunger sitt nya album "MOLECULES". Därefter kommer hon till Stockholm! 

Sophie Hungers filmiska och ofta jazzinspirerade ballader på franska, tyska, schweiziska och engelska har gjort henne till storstjärna på hemmaplan samt gett henne fans och hyllningar runt om i världen. Det senaste albumet "Supermoon" blev hennes mest framgångsrika - hittills. För tredje gången i hennes karriär toppade hon den schweiziska albumlistan och skivan nådde även toppskiktet på den tyska försäljningslistan. Sedan dess har det hänt massor i Sophie Hungers liv.

Hon har bland annat skrivit musik åt en Oscarsnominerad film och, som samarbetspartner åt Steven Wilson, legat högt på den brittiska topplistan. Hon har gått igenom ett uppslitande uppbrott och flyttat till Berlin, där hon förälskat sig i klubbscenen. På "MOLECULES" är det främst uppbrottet och kärleken till Berlin som skiner igenom.

För första gången gör Sophie Hunger nu ett album helt på engelska och även anslaget är nytt. Den här gången har den schweiziska singer/songwritern och multiinstrumentalisten lämnat den akustiska inramningen för minimalistisk, elektronisk folkmusik, som bärs fram av synthar och trummaskiner.

Konserter

Visa alla evenemang