http://debaser.se/kalender/20598/ Debaser Strand 2018-06-08 2018-06-08
Klubb
Datumet har passerat
Azure Blue | Junior Brielle | DJs Klubb To The Rescue
Fre 8 JunStrand, stora scenen

Azure Blue | Junior Brielle | DJs Klubb To The Rescue

Fre 8 Jun 20-03

FRI ENTRÉ INNAN KL 21, DÄREFTER 120 KR.

strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Azure Blue | Junior Brielle | DJs Klubb To The Rescue

Azure Blue på scen med ett helt nytt glödande liveband!

2018 är Tobias Isakssons soloprojekt Azure Blue aktuellt med sitt fjärde album. Den tidlöst drömska blicken mot horisonten har bytts ut mot ett mörkare och mer elektroniskt sound och texterna är en personlig lägesrapport från Trump-overklighetens vardag. Albumet handlar om att gå sin egen väg, ta hand om sig själv och sin omgivning men också att unna sig ett fuck you-finger när det faktiskt är befogat.

Nya albumet Fast Falls The Eventide släpps i maj via Hybris i exklusivt samarbete med indielegendariska Matinée Recordings i USA och eldsjälarna Zeon Light på kassett. Albumet gästas av en rad välkända namn som Paola, Peter Morén och César Vidal.

Azure Blue är en av skivbolaget Hybris mest notoriska artister och producenter. Hyllningskörerna har skådats i internationell tungviktmedia som Interview Magazine, The Fader, The Line Of Best Fit, Allmusic, PopMatters mm. Debutalbumet vann Årets Pop vid Manifestgalan 2012. Han har också medverkat i P3 Live och TV4 Nyhetsmorgon. De första singlarna från nya skivan New Moon, Whatever och My Final Candle har hyllats av bl a P3 Musikguiden, DN Kultur, Sonic, Gaffa, Nöjesguiden och Hymn och spelats av Spaniens John Peel, Julio Ruiz, i spansk riksradio RNE.

Den 8 juni ser vi Azure Blue på scen med ett helt nytt glödande liveband med trummor, synth och livevisuals.


Junior Brielle har redan tagit Debaser Strand med storm efter ett utsålt gig som förband till Vita Bergen. Nu kommer duon tillbaka!

I början av april släpptes EPn "Blod" som fick fina recensioner och hamnade på flera av Spotifys stora spellistor. Bland annat blev duon omslagspojkar på "Indie Highlights" och musikjournalisten Fredrik Strage utnämnde "Blod" till Årets debutalbum i Nyhetsmorgon.

Junior Brielle är namnet på två bröder från Norrland som redan lyckats hitta en plats i rampljuset. Debuten "I Luften" släpptes på eget skivbolag 2017 och fick stor underground-hype, samtidigt som de hyllades av såväl Festivalrykten, Aftonbladet, Hymn och P3. Pop-duon säger själva att de strävar efter en "perfekt balans mellan det vackra och det coola".

EP:n ”BLOD” har producerats av Vinter (Lorentz etc) och Vita Bergen i "Studio 2007". Under våren har de turnérat i Norge som support till Violet Road.

Konserter

Visa alla evenemang