http://debaser.se/kalender/20879/ Debaser Strand 2018-05-09 2018-05-09
Klubb
Datumet har passerat
Kastrup
Ons 9 MajStrand, bar brooklyn

Kastrup

Ons 9 Maj 18.00-03
På scen 20.30
strand, bar brooklyn 20 år

Kastrup

Firar av duons debut EP "In Search of us”

Den svenska popduon Kastrup som består av Timmie Strandberg och Puppe Westberg, har lagt en storartad grund för sin kommande debut-EP ”In search of us” som släpps den 11 Maj.

Första singeln ”Try it all” fick en plats på Apple Musics Future Hits, plockades upp av internationellt kända ”Passport Approved” (en av de första radioprogrammen som breakade Adele och Lorde för den amerikanske publiken) och fick rotation på P3 under hösten och vintern. Kastrup följde sedan upp med singlarna ”You and I” och nu senast låten ”Lucas” som släpptes den 9 Mars och fick den mäktiga musiksajten kingsofar.com att utse duon till veckans ”Buzz Artist”.

Kastrup bildades som en följd av en oskyldig lögn som landade sångaren och låtskrivaren Timmie en spelning på respekterade ”Rookiefestivalen” i Hultsfred. Timmie skrev på kontraktet med arrangörerna , men hade varken band eller färdiga låtar. Han hade precis börjat studera på Musikhögskolan och där träffat Puppe Westberg. De kompletterade varandra och tillsammans skapade de sanning av den oskyldiga lögnen. Spelningen var minst sagt skakig, men rev ner applåder av såväl publik och bokare. Kastrup var fött.

Sedan dess har de varit förband till grammisvinnaren Little Jinder, hyllade Erik Hassle och fått chansen att skriva låtar till internationella artister från England, Tyskland, Japan och Sydkorea.

Den 9 maj välkomnar de Stockholm till Bar Brooklyn och firandet av duons debut EP ”In Search of us”.

"THE SWEDISH DUO WOWS WITH SONGWRITING CHOPS USUALLY RESERVED FOR THE WORLD’S BIGGEST BANDS.” - Et Musique Pour Tous (New York / Paris)

"THE DUO WHO MIGHT JUST HAVE ENOUGH OOMPH FOR GLOBAL SUCCESS!” - The Local

"I CAN'T GET ENOUGH OF THEM. SWEDISH DUO OF THE YEAR!” - Don’t Stop The Pop