http://debaser.se/kalender/21015/ Debaser Strand 2018-08-20 2018-08-20
Klubb
Datumet har passerat
EVIDENCE (of Dilated Peoples) | RIKARD ‘SKIZZ’ BIZZI  | DJ GRASS
Mån 20 AugStrand, bar brooklyn

EVIDENCE (of Dilated Peoples) | RIKARD ‘SKIZZ’ BIZZI | DJ GRASS

Mån 20 Aug Insläpp 18:30

Konsertstart 19:30
strand, bar brooklyn 18 år (13 år med målsman)

EVIDENCE (of Dilated Peoples) | RIKARD ‘SKIZZ’ BIZZI | DJ GRASS

Evidence har bevisat sig själv många gånger om och blivit en legendar inom hiphopens undergroundscen. Som medlem i gruppen Dilated Peoples etablerade han sig som rappare och lyricist i världsklass redan via 2000-års hyllade debutskiva ”The Platform”.

Sedan dess har han även mutat in sig som en förstklassig producent - bland annat genom den Grammynominering som han fick för insatsen på Kanye Wests epokavgörande ”The College Dropout”.

På hans senaste soloalbum ”Weather or Not”, som släpptes i januari 2018, sammanfogade Evidence både rappen och produktionen med perfektion. Med smarta ordlekar över tung boom-bap-produktion stod han för en av vinterns stora höjdpunkter och singeln ”Jim Dean” blev omedelbart en ny favorit bland fansen.

”Weather or Not” var den tredje och sista delen av Evidences Weatherman-svit. Med den i ryggen kommer nu en av hiphopscenens mest mästerliga hantverkare till Stockholm.

RIKARD ‘SKIZZ’ BIZZI
Från Up Hygh till Stockholmssyndromet har Skizz satt guldkant på den svenska hiphopscenen sen 2003. 2013-års solodebut ”Kärlek, Funk & Solidaritet” krossade det mesta i sin väg och sedan dess har han släppt skiva efter skiva i ett rasande tempo. Nu är Skizz aktuell med sitt sjunde soloalbum ”Ur Funktion 3.0”.

Konserter

Visa alla evenemang